piątek, 16 września 2016

Czerwone cuda - zagadka: Czym one są?

Czym one są? 
 
Mają cały arsenał witamin i minerałów, silne właściwości antyoksydacyjne (m.in wspierają mechanizmy obronne komórek człowieka), wpływają na przedłużenie długości życia, poprawę wzroku, wzmocnienie kości, poprawę pamięci itp.
Garść kilkanaście gram dziennie pozwala na zastrzyk energii np. zamiast popołudniowej kawy :) Można je dodawać do owsianki, koktajli, herbaty. Nie są przesadnie intensywne w smaku, dzięki czemu komponują się dobrze jako dodatek do dań, jak i samodzielna przekąska.
Jest to absolutna czołówka w arsenale turbo-doładowującej żywności Superfoods.
Innymi słowy, warto je jeść, aby dołożyć cegiełkę do formy na 200 procent.
 
Kto wie co to za wynalazek?
 
 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz